Setmanari Punt TIC - núm. 604

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de maig - núm. 604

 
 
Formació LittleBits i Scratch
 
Vols aprendre Scratch?
 

La xarxa Punt TIC ofereix als seus professionals una formació intensiva sobre Scratch i les seves possibilitats en entorns educatius. Durant el més de maig realitzarem tres sessions formatives destinades a professionals de la xarxa Punt TIC, a professionals de la rehabilitació en l’àmbit penitenciari i altres persones interessades.

 
 
Innovar i créixer amb les TIC
 
Programa de la jornada "Innovar i créixer amb les TIC"
 

Ja tenim a punt el programa de la VII Jornada Punt TIC i Presó que tindrà lloc el proper 8 de juny i que en aquesta ocasió hem batejat amb el nom d'"Innovar i créixer amb les TIC". La gamificació, l'audiovisual o la moneda social seran, entre altres, les línies principals d'innovació que us volem mostrar durant la trobada.

 
 
Captura pantalla Web de Garantia Juvenil
 
Què és la Garantia Juvenil? Sessió de treball - 17 de juny
 

Què és la Garantia Juvenil? Com funciona? Quins canals i programes que s’estan desenvolupant? Per tal de repondre a aquestes preguntes hem dissenyat una sessió de treball i debat sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil i la participació dels joves. Serà el proper 20 de maig de 2016.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Emprenedores: miralls de futur

Emprenedores: miralls de futur al punt TIC Can Muntanyola

En motiu de la celebració de l'1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors, el Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola de Granollers posa en marxa "Emprenedores: miralls de futur", una mostra d'històries de dones professionals referents que vol donar visibilitat als seus casos d'èxit. L'activitat és gratuïta.Yuzz

La UOC, inicia el quart cicle de xerrades obert al públic a Yuzz Sant Feliu

El centre Yuzz, amb la col.laboració de la UOC, ha programat una sèrie de xerrades divulgatives relacionades amb l'emprenedoria.Les sessions seran d'assistènia gratuïta i obertes al públic i posaran a l'abast del teixit social i empresarial de la ciutat continguts i coneixements d'actualitat de la ma de ponents de primer nivell. 
 
NOTÍCIES
 

Replicat

Replicat, una plataforma d'intercanvi tecnològic de codi obert

Replicat és una nova plataforma web que neix amb l'objectiu de ser un canal de difusió de productes i projectes que defensen un desenvolupament tecnològic des dels principis ètics. Hi trobareu iniciatives respectuoses amb el medi ambient i les persones, que cobreixen necessitats i que treballen per un món més habitable i sostenible.

 

Cartell registre domini .cat .barcelona per tèlefon

Registra .cat i .barcelona per telèfon

La fundació puntCAT facilita un nou servei per a ajudar-te a registrar dels dominis .cat i .barcelona a través del telèfon.

 

Coneixes el programa EURECAT: més que una feina, passió per la tecnologia?

Coneixes el programa EURECAT: més que una feina, passió per la tecnologia?

"EURECAT: més que una feina, passió per la tecnologia" és un programa del Centre Tecnològic de Catalunya que vol oferir als i les joves una primera experiència professional i apropar-los al món empresarial i tecnològic. El projecte ofereix un total de 100 places durant els anys 2016 i 2017.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller "Crea la teva consola retro"
Del 30 d'abril al 8 de maig, PUNT JOVE LA PALMA (Aula Pasqual Ollé), La Palma de Cervelló [+info]
Curs ACTIC nivell mig per a dones
10 de maig, Associació Mithra, Santa Coloma de Cervelló [+info]
14a Festibity: la festa de les tecnologies de la informació
12 de maig, Pavelló Italià de Fira de Barcelona [+info]
Exposició internacional d'Innovació, investigació i noves tecnologies
Del 12 al 14 de maig, La farga de l'Hospitalet, Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC