Setmanari Punt TIC - núm. 602

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 d'abril - núm. 602

 
 
Video de la Get Online Week
 
Vídeo resum de la Get Online Week 2016
 

Us deixem amb el vídeo que resumeix els millors moments de la setena edició de la Get Online Week, un esdeveniment anual coordinat per Telecentre Europe i que a Espanya es celebra gràcies a l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros. Més de 2600 persones van participar en alguna de les activitats programades a diversos telecentres de l'estat espanyol.

 
 
Youth e-Perspectives
 
El Teb i Telecentre Europa junts en un projecte per donar visibilitat als refugiats
 

El punt TIC-Òmnia de El Teb, al barri barceloní del Raval, i Telecentre Europe estan desenvolupant des del passat mes de febrer el projecte "Youth e-Perspectives on immigration" ("Joves e-Perspectives sobre la immigració). També hi participen dos membres més de la organització: Maks, de Bèlgica, i Telecentar de Croàcia.

 
 
Cartell del concurs de Sant Jordi de SantFeliu
 
6è Concurs de Microrelats via Twitter #SantFeliu #SantJordi2016
 

Sant Feliu organitza el 6è Concurs de Microrelats de Sant Jordi. Escriu el teu relat i fes la piulada amb les etiquetes #SantFeliu i #SantJordi2016 de l'1 al 30 d'abril.  Els 5 premiats seran repiulats des de @santfeliuinnova i rebran 5 obsequis culturals. Tots els relats participants seran publicats digitalment.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Servei d`Orientació Sociolaboral

Servei d'orientació sociolaboral al punt Òmnia Xup de Manresa

L'Associació de Veïns del barri del Xup de Manresa i el Punt Òmnia Xup s'han unit per tal de fer difusió sobre aquesta activitat conjunta en la que s'ofereix la possibilitat d'orientar laboralment a les persones que ho desitgin.Visita al Parc del Delta del Llobregat

Planificant i fent una visita al Parc del Delta del Llobregat

Els alumnes de Punt TIC Òmnia Pubilla Cases Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat han preparat al llarg del trimestre una visita al Delta del Llobregat, que van dur a terme el 30 de març.Futurs arquitectes de la Balconada

Taller d'emprenedoria juvenil al Punt Òmnia La Balconada

El Punt Òmnia La Balconada de Manresa, en coordinació amb el Pla de desenvolupament comunitari (PDC) del barri La Balconada de Manresa i el CAE, formació i serveis socioculturals, ha treballat un projecte innovador de formació juvenil: el taller Arquitectes de futur.Bloc de recursos TIC per a infants

Recursos TIC per a infants de la mà del punt Òmnia Santa Coloma

El punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i l'espai La Klau volen compartir amb tots vosaltres un bloc de recursos tecnològics orientats a nens i nenes de 7 a 10 anys. Es tracta d'activitats que fan servir en la seva activitat diària. 
 
NOTÍCIES
 

Banner Alpha Espai Coworking

Llibres i emprenedoria a l'espai de coworking Alpha Espai

L'espai de coworking Alpha Espai organitza, en motiu de la Diada de Sant Jordi, una taula rodona sota el nom "Escriure, emprendre i col·laborar: els camins per a publicar la teva novel·la". La trobada tindrà lloc el 20 d'abril a partir de les 20 hores.

 

Domini .barcelona

Gairebé 4.000 webs ja utilitzen el domini .barcelona

El domini .barcelona ha entrat en funcionament amb un enorme èxit. A data d'avui, més de 4000 empreses, entitats i persones de la ciutat han registrat la seva pàgina web sota el nou .barcelona.

 

Baròmetre del sector tecnològic

Participa al Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016

Per vuitè any consecutiu el CTecno realitza el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, un estudi sobre l’evolució del sector TIC al nostre país que analitza de manera exhaustiva la situació de les empreses del sector i la seva evolució en els propers anys.Participar-hi!

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs Intel·ligència Artificial. Aplicacions per al món de l'empresa.
20 d'abril, COEIC, Barcelona [+info]
Congrés Local TIC Cunit
Del 21 al 22 d'abril, Hotel Sand Cunit Suites [+info]
VI Jornada Internet i Empresa
22 d'abril, Cambra de Comerç de Tortosa [+info]
Taller intermig-avançat de mapping de vídeo
Del 25 d'abril al 6 de maig, Sala Conservas, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC