Setmanari Punt TIC - núm. 598

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
14 de març - núm. 598

 
 
Presentació de la GOW16
 
Empodera't, troba feina, prepara't! Get Online Week
 

L'edició del 2016 de l'European Get OnLine Week (GOW) ja està en marxa. Amsterdam ha donat el tret de sortida durant l'Assemblea de Telecentre-Europe. El lema: empodera't i troba feina (get empowered, get employed!)

 
 
CODEMOB
 
Jove: què vols? Enquesta CODEMOB!
 

CODEMOB és un projecte europeu que oferirà formació gratuïta per a joves en programació i ús dels dispositius mòbils, i en competències digitals clau per al futur. Encara pots participar omplint l'enquesta per a conèixer millor les necessitats, els interessos i les expectatives d'aquests joves.

 
 
8 de març, dona treballadora en el món de les TIC
 
8 de març, dona treballadora en el món de les TIC
 

Amb motiu de la commemoració del 8 de març, Punt TIC vol fer el seu homenatge a les dones treballadores i lluitadores i, en especial, a totes aquelles que ho fan encoratjant a les altres a involucrar-se en professions relacionades amb les tecnologies.

 
 
 
 
LA XARXA
 

RavalFab

El Teb munta la seva impressora 3D en només un minut!

El punt TIC-Òmnia de El Teb ha donat el tret de sortida a RavalFab, el projecte de fabricació digital. Mira en aquest vídeo com han muntat la seva impressora 3D. L'espai permetrà als i les participants formar-se en robòtica, programació, internet de les coses i impressió 3D.Punt TIC Les Planes

El punt TIC Les Planes llença la seva programació d'abril a juny

El punt TIC Les Planes, a Sant Cugat del Vallès, acaba de publicar el seu catàleg d'activitats formatives per als mesos d'abril, maig i juny. La programació inclou oferta adreçada tant a adults com a joves.Col·laboració amb el SOC

El Punt TIC Òmnia Esplai Eixida enceta un espai amb el SOC

El Punt Òmnia Esplai Eixida de Sant Boi de Llobregat ha encetat els espais de col·laboració que s'han programat en el conveni de col·laboració entre la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) i el Servei Català d'Ocupació (SOC).Formació a Sant Feliu

Atenció al client i comunicació 2.0 per a joves a Sant Feliu

 Es posa en marxa a Sant Feliu un modul formatiu per a joves de 20 a 29 anys d'Atenció al Client i comunicació 2.0 . És un modul formatiu de 320 hores que s'iniciarà el proper 2 de maig i durarà fins el 21 de juliol a les instal·lacions de l'Aula Sant Feliu. 
 
NOTÍCIES
 

Coworking Barcelona

Neix el primer portal sobre cultura coworking a Barcelona

Coworking Barcelona és un nou portal web que vol promocionar i difondre la "cultura coworking" a la ciutat comtal. Barcelona és una de les millors ciutats del món on treballar en un espai de feina compartit segons el web Quartz al 2015.

 

15 anys de la Viquipèdia en català

La Viquipèdia en català celebra el seu 15 aniversari

La Viquipèdia en català , l'enciclopèdia lliure edició en català en línia més popular del món, complirà 15 anys els pròxims dies. El projecte va néixer el 16 de març de 2001 i, pocs dies després del seu aniversari, està a punt d'arribar a 500.000 articles.

 

Nenes i TIC

Vols organitzar alguna activitat pel Dia Internacional de les Nenes a les TIC?

El proper 24 d'abril es commemora el Dia Internacional de les Nenes a les TIC, una jornada que vol reflexionar sobre la importància de promoure l'ús i interès de les nenes i joves envers la tecnologia. Segons la National Science Foundation, només el 13% dels enginyers de tot el món són dones.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada mHealth.cat
15 de març, Edifici Salvany, Barcelona [+info]
I Aplec de joves del camp: joves emprenedors i noves tecnologies
18 de març, Teatre de l'Amistat, Mollerussa [+info]
Campus tecnològics per Setmana Santa 2016
Del 21 al 24 de març, TecnoCampus de Mataró, CTUG de Granollers o Canòdrom Meridiana de Barcelona. [+info]
Curs de Community Manager a Mas Carandell
Del 9 de maig al 14 de juny, Mas Carandell, Reus [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC