Setmanari Punt TIC - núm. 596

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 de febrer - núm. 596

 
 
Participants als taller del MEC16
 
Més de 500 participants als tallers infantils del MWC dinamitzats per El Teb
 

Els tallers dinamitzats per El Teb al Mobile Explorers Club, l'espai infantil del Mobile World Congress, han estat un autèntic èxit! Més de 500 nens i nenes s'han acostat al món de la robòtica, la realitat augmentada i el periodisme digital durant els quatre dies que ha durat el congrés.

 
 
Mobile World Congress
 
Les 5 tendències del futur del mòbil vistes al MWC 2016
 

El Mobile World Congress tanca amb un nou rècord d'assistència. Més de 100.000 persones han passat pel congrès durant 4 dies, un 6% més que l'any anterior. Més dades: la participació de 2000 expositors i un impacte econòmic de 460 milions d'euros a la ciutat de Barcelona. Descobreix les 5 tendències que hi hem descobert.

 
 
Telecentre Europa
 
Amsterdam reuneix els membres de Telecentre Europa
 

La ciutat d'Amsterdam acull aquesta setmana una nova reunió de la Xarxa Europea de Telecentres europeus Telecentre-Europe.org. A més, diferents membres es trobaran allí per tal de donar continuïtat als projectes que s'han iniciat, entre d'altres el projecte CODEMOB en el qual participa Punt TIC a través d'una col·laboració amb El Teb.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Dinamitzadors Òmnia

3r Congrés de l'Associacionisme i el Voluntariat

Del 18 de febrer al 18 d'abril tindran lloc arreu del territori català un seguit de jornades de treball on entitats i voluntaris podran participar, debatre i aportar els seus punts de vista sobre els eixos temàtics del 3r Congrés. L'èxit del III Congrés Català d’Associacionisme i Voluntariat dependrà en gran mesura de la capactiat de transmissió dels resultats dels debats envers el dia a dia del sector.Postal del Dia Internacional de la Llengua Materna

El Punt TIC Òmnia Amposta celebra el “Dia Internacional de la Llengua Materna”

El 19 de febrer es va celebrar a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó el “Dia Internacional de la Llengua Materna. El Punt TIC Òmnia va col·laborar amb la confecció d’un mural fet pels nens i nenes de l’Espai Infantil. El mural és una gran postal dedicada a totes les persones del món amb un poema i paraules escrites en la llengua de cada nen/a, paraules que els fan pensar i sentir.Entrevista de feina

Tallers de millora de competències al punt TIC El Canal

El punt TIC El Canal, a Manlleu, ha posat en marxa una sèrie de càpsules monogràfiques sota el títol "Tallers de millora competencial". L'objectiu és augmentar les possibilitats de trobar feina i mantenir-la.Santiago Castellà Surribas

Jornades 2.0 de Valls: Construïnt la ciutat intel·ligent

El punt Òmnia de Valls ha acollit aquesta setmana la segona conferència del seu cicle Jornades 2.0. Sota el títol "Construïnt una ciutat intel·ligent", la trobada ha servit per reflexionar entorn al concepte d'smart city. 
 
NOTÍCIES
 

Barcelona

Presentat l'informe "L'escletxa digital a la ciutat de Barcelona"

L'Ajuntament de Barcelona, a través del projecte MWCapital, ha presentat l'informe "L'escletxa digital a la ciutat de Barcelona", coincidint amb la celebració d'una nova edició del Mobile World Congress.

 

Places obertes pel curs

Apunta't al curs "Food & Internet of Things"

El sector de la indústria agroalimentària catalana es configura com un sector econòmic clau i està buscant persones amb capacitat de liderar projectes basats en tecnologia i innovació que siguin capaces de poder contribuir en el disseny i implementació de nous productes i serveis.

 

Sharing Academy

Una app catalana guanya el Mobile Premier Awards

L'aplicació catalana Sharing Academy ha estat escollida com a "Millor Aplicació de l'Any" a la desena edició dels Mobile Premier Awards. L'app posa en contacte a estudiants amb exestudiants que exerceixen de professors particulars.

 
 
 
AGENDA
 
 
Inspiring Education Virolai Barcelona
3 de març, Escola Virolai, Barcelona [+info]
Google Chrome (tastets TIC)
4 de març, Biblioteca Pública Municipal de Cambrils [+info]
Sisenes jornades de Webquestcat
5 de març, Escola Collaso i Gil, Barcelona [+info]
ITWorldEdu 8
Del 7 al 8 de març, Palau de Congressos, Fira de Barcelona [+info]
Campus tecnològic de Setmana Santa a Figueres
Del 21 al 24 de març, EdukBits, Figueres [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC