Setmanari Punt TIC - núm. 594

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
15 de febrer - núm. 594

 
 
Little Bits
 
Préstec de kits de robòtica
 

La robòtica i la programació educatives han arribat a la Xarxa Punt TIC. Vols fer-ho al teu Punt TIC?
Descobreix i aprofita el nou servei de servei de préstec de kits de robòtica i programació per a als Punt TIC que s'engega des de l'Oficina Tècnica. No t'ho perdis.

 
 
Get Online Week 2016
 
Com serà la Get Online Week 2016?
 

La Get Online Week 2016 tornarà a celebrar-se a Europa entre el 14 i el 20 de març. En aquesta setena edició es preveu la participació d'almenys 27 socis de Telecentre Europa i milers d'organitzacions en activitats per de reduir l'escletxa digital i promoure l'ocupació en el sector TIC.

 
 
Fer arribar als joves la Garantia Juvenil
 
Fer arribar als joves la Garantia Juvenil
 

La Garantia Juvenil ofereix oportunitats de formar-se i de fer estudis ajustats als diferents perfils. Vols fomentar que els joves de la teva zona s'adhereixen als plans de Garantia Juvenil?
Un grup de dinamitzadors i dinamitzadores ja hi estan treballant. Si t'interessa, posa't en contacte amb l'Oficina Tècnica i suma't-hi!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Nous cursos al Punt TIC Palau Falguera

Nous cursos al Punt TIC Palau Falguera

Des de Sant Feliu arriben noves propostes en formacions municipals al Punt TIC Palau Falguera! Des de la iniciació bàsica al màrqueting digital o SAP entre altres cursos. Si t'interessa no et perdis la seva oferta.Joves Reporters

L'Espai Tecnològic entrevista al Banc Expropiat de Gràcia

Els participants del projecte Joves Reporters de l'Espai Tecnològic del Casal d'Infants del Raval han entrevistat al Banc Expropiat de Gràcia. Joves Reporters és un projecte d'aprenentatge servei que fomenta l’anàlisi crític i constructiu de la realitat.Programa d`activitats per empreses a Can Muntanyola

Programa d'activitats per empreses a Can Muntanyola

La Delegació de la Cambra de Comerç al Vallès Oriental i Granollers Mercat ofereixen un programa d’activitats per a les empreses. Can Muntanyola està obert a totes les empreses i entitats col·laboradores que vulguin organitzar alguna activitat d’interès.Andròmines

Andròmines busca un dinamitzador TIC

L'Associació Social Andròmines busca un dinamitzador TIC per a treballar a les aules informàtiques dels centres penitenciaris de Brians 1 i 2, situats a Martorell i Sant Esteve Sesrovires respectivament. 
 
NOTÍCIES
 

Coworking Spain Conference 2016

Coworking Spain Conference 2016

Les entrades per la Coworking Spain Conference 2016, la trobada anual de gestors i espais de coworking, ja estan a la venda. L'edició d'enguany tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig al CREC de Barcelona.

 

Independev Game Festival

Gerard Piqué busca als millors desenvolupadors de videojocs

L'Independev Game Fest és un projecte conjunt d'Unidad Editorial i Kerad Games, la companyia fundada pel futbolista del FC Barcelona, Gerard Piqué. La convocatòria vol incentivar i premiar la creativitat en sector del mobile gaming.

 

Més presència de petites i mitjanes empreses al MWC16

Petites i mitjanes empreses al MWC16

Les petites i mitjanes empreses de l'àmbit tecnològic augmentaran la seva presència i visibilitat en la onzena edició del Mobile World Congress. Les pimes tindran el seu propi espai en una jornada batejada amb el nom de Mobile Lunch Barcelona.

 


Entrevista a Cristina Ribas

Cristina Ribas és codirectora del postgrau de Comunicació Estratègica Digital de la Universitat Pompeu Fabra. Ha participat a l'edició especial del Còctels&Blocs en motiu del 10è aniversari de Dones en Xarxa i en el marc de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC WomanLiderTIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
"Protagonistes del Mobile": director/a de negoci Mobile
16 de febrer, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Jornada Noves Tecnologies i Seguretat Viària
16 de febrer, COEIC, Barcelona [+info]
21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
18 de febrer, L'Auditori, Barcelona [+info]
6a Trobada de Dones Emprenedores
25 de febrer, CREC, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC