Setmanari Punt TIC - núm. 589

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
11 de gener - núm. 589

 
 
Fit4Jobs
 
Aconsegueixen feina el 75% dels participants del programa Fit4Jobs
 

Un total de 40 joves han participat al Fit4Jobs, un programa on els participants han aprés nocions bàsiques de programació Java, gestió de bases de dades, treball en equip i habilitats socials per a la recerca de feina.
D'aquests, un total de 30 participants han estat contractats en diverses empreses nacionals. Aquesta xifra representa una taxa d'èxit del 75%.

 
 
 
Entrevista a Alicia Canyellas, a la Jornada WomanLiderTIC
 

Alicia Canyellas és CEO a aCanelma & Cofundadora de All VR Education.
Ha participat a la taula "Dones liderant projectes en xarxa. Dones que lideren projectes amb ús intensiu de les xarxes per al seu èxit, principalment d’economia social o finalitat social" dins de les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. #WomanLiderTIC

 
 
Trobada de Robotica Creativa
 
Així va anar la Trobada oberta: Robòtica creativa
 

El passat 22 de desembre es van reunir a la seu del PES La Mina diferents persones de diferents àmbits de la dinamització i de punt TIC per a treballar i experimentar de forma creativa amb la Robòtica.
Llegeix i mira les fotografies per veure que va passar durant la trobada. Esperem veure-us a les properes edicions.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller d`informàtica i comunicació 2016 a e-Tremp

Tallers a l’e-centre Telecentre de Tremp

Per al primer trimestre de l'any, han dissenyat una oferta formativa entorn als sector de l'informàtica i la comunicació dirigides especialment a emprenedors i teletreballadors. Les inscripcions comencen avui, 11 de gener!Es destinen 2,5 milions d`euros al 2015 al Programa Òmnia

Es destinen 2,5 milions d'euros al 2015 al Programa Òmnia

El Programa Òmnia, té com a finalitat donar resposta a la necessitat creixent d’universalitzar l’accés a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per ajudar a la integració i la inserció sociolaboral en el territori.Sanfeliu Sant Ildefons estrena logotip

Sanfeliu Sant Ildefons estrena logotip

Sanfeliu Sant Ildefons, on hi ha un Punt Òmnia, fan 40 anys i aquest nou any que entra estarà carregat de nous projectes i il·lusions que volem compartir amb tots i totes vosaltres. I per començar estrenen logotip.Obertes inscripcions als cursos del PO de Badia del Vallés

Obertes inscripcions als cursos del PO de Badia del Vallés

Els dies 11, 12 i 13, de 10 a 13 h pels tallers de matí i els dies 11 i 12, de 16,30 a 18,30 h pels tallers de tarda, seran els dies que us podreu inscriure als tallers que ofereix el Punt Òmnia del Casal Cívic de Badia del Vallés. 
 
NOTÍCIES
 

Cyborg Girl

Evolució humana, evolució tecnològica?

El cicle de tertúlies “Tecnologia, Societat i Coneixement” torna amb una nova edició al voltant de les relacions entre l'evolució de la tecnologia i la humana. La trobada tindrà lloc el proper 13 de gener.

 

Aplicació per a persones sordes

Una app permetrà a les persones sordes trucar al 112

La Generalitat de Catalunya, Telefónica i la Federació d’Associacions Catalanes de Pares i Persones Sordes (ACAPPS) han signat un conveni de col·laboració per a la distribució d'una aplicació per a telèfons mòbils que permet a les persones sordes contactar fàcilment amb el telèfon d’emergències 112.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs : Aplicació de drons per a la construcció
20 de gener, COIEC, Barcelona [+info]
Social Media Marketing Day Barcelona
30 de gener, Auditori AXA - Illa Diagonal, Barcelona [+info]
8enes Conferències per a Professionals i Amateurs de LleidaDrones
Del 30 al 31 de gener, Campus Madrid Google [+info]
21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
18 de febrer, L'Auditori, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC