Arriba la Jornada de la Internet Social. Encara no t'has apuntat? | Punt TIC - 859

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 de novembre - núm. 859

 
 
Inscripció JdIS 2021
 
Presencial o virtual? Inscriu-te a la JdIS!
 

Tic, toc, ja t'has apuntat a la JdIS 2021? La inscripció està oberta. Omple el formulari i escull les activitats a les quals assistiràs, de manera presencial o virtual. No esperis més per a realitzar la teva inscripció!

 
 
Programa JdIS 2021
 
Consulta tot el programa
 

El 9 de desembre hem preparat xerrades i tallers per compartir entre tots i totes temes d'interès per a la xarxa. Ja has vist tot el que podràs aprendre a la JdIS? No t'ho perdis i consulta el programa aquí!

 
 
Tallers JdIS 2021
 
Quin taller vols realitzar?
 

A la JdIS 2021 tindrem dues franges de tallers amb dos tallers simultanisSi assisteixes presencialment, hauràs de triar un de cada franja. Si assisteixes virtualment, només podràs assistir a dos tallers.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge campanya 25N Punt TIC

#ÉsViolènciaOnline: parlem de violències masclistes digitals

El 25 de novembre és el Dia Internacional per l'Erradicació de les Violències Contra les Dones. Des de la Xarxa Punt TIC hem creat una enquesta per conèixer els usos i comportaments que fem a les xarxes socials, especialment del jovent. Contesta-la!Imatge de la Biblioteca de Cardedeu

Mira el vídeo i coneix la Biblioteca de Cardedeu

La Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu destaca pel seu Punt TIC, una aula multimèdia preparada per treballar amb programari lliure i en la que s'organitzaran xerrades i cursos de formació en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.  
 
NOTÍCIES
 

Imatge Xarxa Participalab de Catalunya

Participa en la Xarxa ParticipaLab

Continua el procés participatiu per definir la Xarxa ParticipaLab. Vine a les sessions de debat i ajuda a definir els serveis de participació ciutadana dels equipaments Catalunya. La darrera és el 30/11 a Barcelona.

 

El Moviment F5 vol promoure l’autodefensa feminista digital

Neix el Moviment F5 per lluitar contra les violències masclistes en línia

La campanya, impulsada pel del col·lectiu ciberfeminista DonesTech, vol lluitar contra les violències masclistes en l'entorn virtual. Va ser guardonat l’any passat amb el Premi 25 de Novembre de l'Ajuntament de Barcelona.

 

L`esdeveniment es realitzarà el 23/11 a les 19h a l`Espai Calàbria 66

Lliurament del Premi 25 de Novembre

Sota el lema “BCN Antimasclista; desobeeix el masclisme!”, l'acte de lliurament del Premi 25N de l'Ajuntament de Barcelona se celebrarà el 23 de novembre a l'Espai Calàbria, 66. S'han presentat projectes que treballen la prevenció de les violències masclistes posant el focus en les masculinitats.

 
 
 
AGENDA
 
 
Sessions en línia per a defensar els drets humans en l'era digital
Del 16 de novembre al 13 de gener [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC