Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Radiografia del sector TIC a Catalunya

Posted on 23/05/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya
Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) publica per quart any consecutiu l'informe “Baròmetre de Sector Tecnològic a Catalunya 2012”, per tal d'avaluar l’estat i l’evolució del sector tecnològic català i monitoritzar les dinàmiques i els avenços.

El baròmetre d’enguany ratifica, d'una banda, que el sector tecnològic català mostra una gran capacitat innovadora, basada en el talent professional i el domini de la tecnologia. D'altra banda, però, assenyala que cal avançar en soft skills i en el domini d’altres idiomes.

En aquest sector apareixen oportunitats per créixer, com ara la mobilitat, les smart cities, el cloud... però que requereixen de projectes ambiciosos, de major dimensió que els actuals.

Analitzar i fer una diagnosi rigorosa de la situació del sector TIC i assenyalar les accions que caldria prendre per potenciar-lo han estat els objectius de l'estudi. S'han realitzat 431 enquestes on-line, que han permès disposar de dades directes d’empreses i professionals del sector, així com, tres Focus Group sobre diferents temes: Innovació, recerca i desenvolupament; creixement i finançament; i internacionalització i màrqueting. A més, han estat entrevistats16 professionals de prestigi i reconeixement del sector.

Podeu consultar l'informe complet o un resum executiu.