Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Valls inicia nova temporada del cicle Jornades 2.0

Posted on 26/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornades 2.0
Jornades 2.0 . 2014. Source: Picasa Òmnia Valls. Licence: Tots els drets reservats

El punt Òmnia de Valls ha iniciat una nova edició del cicle de xerrades Jornades 2.0. L'activitat, que ja arriba al seu quart any, torna amb la voluntat d'apropar a la ciutadania temes d'actualitat i relacionats amb les TIC.

Des de l'Òmnia consideren que les TIC són el motor que contribueix de manera fonamental a l’impuls de la innovació, el creixement econòmic, la millora de la competitivitat i productivitat de les empreses i comerços, i en general, la millora de les competències professionals i personals.

En aquesta 4a edició de les Jornades 2.0 es parlarà de temes de la màxima actualitat i es comptarà  amb amb la participació de diferents experts en temes com: privacitat i seguretat de les dades, ciutats intel·ligents (smart cities), les dades a la societat del coneixement, gamificació, etc.

La  xerrada que ha donat el tret de sortida al cicle és "Privadesa i seguretat en temps de megadades (big data)", a càrrec de Josep Domingo Ferrer, catedràtic distingit de Ciència de la Computació i investigador ICREA Acadèmia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on dirigeix la càtedra UNESCO de Privadesa de Dades. En Josep Domingo Ferrer té una àmplia experiència i formació en seguretat i la privacitat de les dades i una gran quantitat de premis i publicacions sobre el tema.

Aquesta xerrada serà dimarts 26 de gener a les 19.30h a l’Hotel Class de Valls. Es poden realitzar les inscripcions al tlf. 977612010 o de forma online

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.