Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

S’obre el registre del nou domini .barcelona

Posted on 18/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Domini .barcelona
Domini .barcelona. Source: Fundació Punt CAT. Licence: BY-SA

Des del 12 de gener està obert el registre del nou domini web .barcelona. Les sol·licituds del vostre nom es podran efectuar fins al 15 de març. Si la demanda és acceptada, desprès de fer l'avaluació corresponent, podreu començar a utilitzar el domini a partir del 21 de març.

La sol·licitud del domini està oberta a ciutadans individuals, establiments comercials, empreses i entitats o associacions que tinguin relació amb la ciutat de Barcelona. Els impulsors de la iniciativa consideren que la vinculació de les webs a la marca Barcelona pot afavorir la seva projecció externa i ajudar a una identificació més precisa de la seva audiència potencial. L'Ajuntament espera que en els propers 3 anys hi hagi al voltant de 20.000 dominis operatius.

La fase de llançament et permet sol·licitar el teu domini amb prioritat fins al de 15 de març. Les sol·licituds presentades es revisaran i acceptaran abans del 21 de març aplicant criteris de prioritat. Les marques globals, les administracions, les marques locals i les empreses i entitats tindran, per aquest ordre, preferència en la seva demanda. Quan comenci la fase oberta, a partir del 21 març, pots registrar el domini directament i utilitzar-lo en qüestió de minuts, però t'arrisques a que el nom ja hagi estat registrat durant la fase de llançament.

La quota de llançament del .barcelona és d'uns 100 euros l'any. Aquest preu és vigent fins el 15 de març. A partir del 21 de març, el preu serà d'uns 40 euros l'any amb una renovació anual de 25 euros.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.