Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Recta final de la 7a. edició dels Premis DonaTIC

Posted on 20/09/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Premis DonaTIC 2019
Premis DonaTIC 2019, for Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. 2019. Licence: Tots els drets reservats

La setena edició dels premis DonaTIC arriba al seu tram final. La convocatòria pretén dotar de referents les més joves i reconèixer les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies. La cloenda es realitzarà el 13 d'octubre, dia d'Ada Lovelace.

El certamen té vuit categories: emprenedora, empresària, professional, acadèmica divulgadora, dona TIC Revelació estudiant TIC o iniciatives referents (com a entitat, centre formatiu i institució o a nivell empresarial).

La cloenda de la seva setena edició fent-la coincidir amb el dia d’Ada Lovelace, considerada la primera programadora de la història i que en el segle XIX va desenvolupar un algoritme inèdit pensat per a ser processat per una màquina. El proper 13 d’octubre s’entregaran els guardons a les iniciatives guanyadores dels premis DonaTIC 2021 en un acte que tindrà lloc al CosmoCaixa a les 19.00h. Els premis DonaTIC els organitza el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. Pots inscriure't aquí.

També, pots seguir la gala en directe a través del Canal de Polítiques Digitals de Youtube i a Fibracat TV.