Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Quins seran els perfils TIC més buscats al 2016?

Posted on 12/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
USBTinyISP Build
USBTinyISP Build, for HardwareHank. 2011. Source: Flickr. Licence: BY-SA

Els professionals de l'àmbit TIC tornaran a ser els més demanats durant el 2016, una tendència que fa anys que es reprodueix. Però quins seran els perfils més buscats dins d'aquest àmbit?
 

Segons les previsions de Randstad professionals, el sector TIC es mantindrà com un dels principals focus de contractació en aquest nou any. Els seus informes asseguren que es requeriran enginyers informàtics amb experiència prèvia, programadors .Net i Java, consultors de CRM i desenvolupadors d'aplicacions mòbils i d'ecommerce. També expliquen que l'increment dels hàbits de compra a través d'Internet està generant un augment de demanda de perfils relacionats amb el comerç electrònic.

La companyia també apunta un augment de la tecnologia al sector bancari. Entre els perfils més demanats per les entitats financeres destaquen els relacionats amb l'anàlisi estratègic i el tractament de Big Data.

Per la seva banda, Hays Group apunta que les tres professions amb més demanda per 2016 són: chief information officer (CIO), IT manager i infrastructure manager.

Per últim, Mapfre apunta en les seves prediccions que els experts en SEO i SEM, Big Data o Cloud Computing seran els perfils més populars al mercat laboral. També afegeix altres més habituals com els community managers, programadors i experts en analítica web, traffic management, usabilitat, comunicació online i els desenvolupadors de software.

Així mateix assenyala que els enginyers industrials tindran més presència amb perfils com supervisors de producció, enginyers de projectes, process managers o enginyers tècnics; amb un futur especialment rellevant en els projectes internacionals.

Font: SiliconNews
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.