Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oferta formativa d'hivern a primavera al Telecentre de l'Alta Ribagorça

Posted on 11/02/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell Formació
Cartell Formació. 2016. Licence: Tots els drets reservats

El PuntTIC de l'Alta Ribagorça engega programa de formació per aquest proper semestre, amb cursos presencials d'alfabetització digital i cursos virtuals amb temàtiques específiques com ara la ofimàtica, creació de blocs, imatge digital, entre d'altres.

Els cursos tenen un preu de 40 euros amb un descompte del 50% si s'acredita alguna d'aquestes situacions: aturats, famílies nombroses, famílies monoparentals, jubilats, estudiants i menors de 30 anys.

  • Alfabetització digital: Ordinador i components, sistemes operatius i Windows, menú Inici. Sistema de fitxers, programes, menús Windows. Internet i Intranet, navegació i Web, cercadors, correu electrònic, fòrums, xats, temes de seguretat.
  • Alfabetització digital II: Sistemes operatius, ofimàtica (processament de text, iniciació al full de càlcul, etc), altres programes, Internet, correu electrònic, fòrums, temes de seguretat, etc.
  • Curs preparatori Actic nivell bàsic: Conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que us ajudaran a assimilar les competències TIC necessàries per a optar a l’obtenció del primer nivell d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat de Catalunya.
  • Curs preparatori Actic nivell mitjà: Conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que us ajudaran a assimilar les competències TIC necessàries per a optar a l’obtenció del segon nivell d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat de Catalunya.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.