Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oberta la convocatòria del certamen de Fotoperiodisme Jove Clic 2008

Posted on 19/03/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Resum Noticia:
Aquesta convocatòria s'articula al voltant de tres línies: concurs fotogràfic, concurs audiovisual i beques per a projectes de fotoperiodisme.
Descripció:

 

La Secretaria de Joventut i l’Associació Diomira convoquen una nova edició del certamen de Fotoperiodisme Jove Clic. Aquest certamen ajunta dos concursos, un audiovisual i un altra fotogràfic, i la convocatòria de dues beques de fotoperiodisme. Tots tres estan adreçats a joves de 18 a 30 anys que visquin a Catalunya i tenen un requisit: que els treballs que es presentin mostrin sensibilitat per les problemàtiques socials.
Per participar en el concurs de fotografia cal presentar un reportatge fotogràfic d’instantànies integrat per tres o quatre fotografies amb una unitat temàtica.
Les obres que es presentin al concurs audiovisual hauran de tenir una durada màxima de 10 minuts i el format DVD, VCD, miniDV o qualsevol suport multimèdia compatible amb els reproductors estàndards.
L'objectiu de les Bequeues Clic és oferir dues beques a dos joves fotògrafs perquè tinguin la possibilitat de dur a terme un projecte fotoperiodístic que mostri sensibilitat i interès per l’entorn social. Els projectes poden ser realitzats de manera individual o per algun col•lectiu, amb un màxim de quatre persones.
El termini per presentar els treball és el 15 de maig.
Més informació: Clic Fotoconcurs