Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Mobile World Capital Barcelona impulsa l'emprenedoria, la salut i l'educació en la setmana de la mobilitat

Posted on 03/03/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Mobile World Congress
Mobile World Congress

Mobile World Capital Barcelona ha presentat davant el sector tecnològic els avanços en les seves iniciatives d'educació, salut i emprenedoria.

La present edició del Mobile World Congress ha servit d'aparador internacional de la capitalitat, que ha celebrat la primera trobada d'emprenedoria del mòbil i ha rebut el reconeixement de la comunitat pels seus projectes.

  • 4 Years From Now (4YFN), la trobada d'emprenedoria del Mobile World Capital Barcelona: ha reunit en la seva primera edició a 2.300 participants, incubadores i acceleradores provinents de 55 països. 4YFN ha albergat més de 50 ponències i 60 hores de workshops i ha reunit a mig centenar d'inversors de tot el món. Per més informació aquí.
  • El programa mSchools obté el reconeixement del sector de les telecomunicacions després de rebre un Global Mobile Award de la GSMA. Aquest guardó reconeix l'aposta de mSchools per potenciar les habilitats dels estudiants en l'entorn digital, millorar el seu rendiment acadèmic i reduir les taxes d'abandó escolar. Per més informació aquí.
  • El centre de competència mHealth ha presentat diverses demostracions de projectes i aplicacions vinculats a la salut en el Mobile World Congress, com ara un prototip d'una cartilla de vacunacions en format app i un altre de la carpeta personal de salut. Per més informació aquí.