Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Observatori Tecpol presenta la 1a. edició dels #ApuntesTecpol

Posted on 28/11/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Portada de la primera edició d'Apuntes Tecpol
Portada de la primera edició d'Apuntes Tecpol, for Tecnopolítica. 2019. Licence: BY-SA

L'Observatori Tecpol de Tecnopolítica presenta la primera edició dels #ApuntesTecpol, dedicada a reflexionar sobre les ciutats com a laboratoris d'innovació i espais de disrupció.

En la nova societat digital, els canvis tecnològics i científics transformen econòmica, social, política i culturalment la nostra societat. Vivim en un món accelerat, hiper connectat i digital en el qual, pràcticament, no hi ha cap faceta de les nostres vides que no hagi estat afectada per la disrupció tecnològica.

Tecpol treballa creant un espai de reflexió i anàlisi de tots els aspectes relacionats amb la tecnopolítica i, especialment, el seu impacte en la societat per a analitzar, investigar i crear eines per a la societat digital.

Amb aquest objectiu, han presentat la primera edició de #ApuntesTecpol, una nova col·lecció de reflexions sobre com les ciutats avui dia segueixen sent el millor laboratori d'innovació per donar resposta als desafiaments de la societat digital.

Amb la participació de persones expertes, en aquest número s'exploren temes tan rellevants com els drets digitals, la intel·ligència col·lectiva, la mobilitat o les plataformes digitals així com els nous reptes als quals hem de donar resposta col·lectivament.

Podeu descarregar-vos el .pdf de la publicació aquí.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.