Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'IOT Solutions World Congress obre el període per a presentar propostes

Posted on 26/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
IOT Solutions World Congress
IOT Solutions World Congress. Source: IOT Solutions World Congress. Licence: Tots els drets reservats

L'IOT Solutions World Congress, el congrés de solucions innovadors de Barcelona, ja ha obert el període de presentació de propostes per formar part de la seva programació. La segona edició de l'IOT torna amb l'objectiu d'incidir en les oportunitats que ofereix la tecnologia de l'Internet de les coses i el seu paper transformador en l'economia.

El Congrés tindrà lloc del 25 al 27 d'octubre de 2016 al Recinte Firal de Gran Via. Experts internacionals i multinacionals tecnològiques portaran les últimes innovacions i solucions que ofereix l'Internet of Things, una tecnologia que permet la interconnexió digital entre internet i objectes comuns o màquines industrials, perquè les empreses puguin transformar el seu negoci de futur.

Les temàtiquest del congrès són: Big Data, seguretat, núvol, vehicles automatitzats, energia renovable, infraestructura, impressió 3D o Smart Grid, entre molts altres. Els interessats en presentar candidatures han d'omplir el següent formulari online. El període per presentar les vostres propostes finalitza el proper 15 de març. 

Una altra opció disponible és la de presentar-se com a expositor. En aquest cas, podeu reservar el vostre espai fins al 30 de gener amb un 5% de descompte.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.