Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundació Everis premia projectes innovadors

Posted on 11/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Premio Emprendedores
Premio Emprendedores. Source: Fundación Everis. Licence: Tots els drets reservats

La Fundació Everis ha obert el termini de presentació de projectes per la XV edició del Premi Everis. L'objectiu de la convocatòria és fomentar l'emprenedoria i el talent en la innovació i la investigació, amb un premi de 60.000 euros i un assessorament valorat en 10.000 euros.
 

Els candidats poden presentar els seus projectes de forma online fins al 31 de març tant en castellà com en anglès. Els projectes rebuts s'han d'ajustar a alguna d'aquestes categories: nous models de negoci a l'economia digital; biotecnologia i salut o tecnologies industrials i energètiques. És imprescindible que els candidats presentin el seu projecte en format CANVAS i un vídeo que descrigui la seva proposta.

Els millors projectes de cada categoria seran seleccionats per a la següent fase, on s'avaluarà el nivell d'innovació, el model de negoci, la solució proposada per cada projecte, el seu nivell de desenvolupament i el potencial de creixement. Posteriorment, la Fundació Everis convocarà la semifinal, prevista al mes de maig, on cada emprenedor seleccionat haurà de presentar el seu projecte a un jurat format per directius d'empreses vinculades a cadascuna de les categories i representants del Grup Everis. Els projectes finalistes rebran un paquet de serveis d'acompanyament al seu desenvolupament i estratègia comercial. El procès està valorat en 5.000 euros.

Desprès del procés de mentoring, el jurat seleccionarà a un finalista i un possible accésit, en cas que hi hagi un projecte mereixedor d'aquesta distinció. Podeu consultar les bases complertes dels premis en aquest enllaç.
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested