Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Es publiquen en un llibre les experiències del programa Òmnia entre 2011 i 2014

Posted on 28/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Experiències del programa Òmnia
Experiències del programa Òmnia. 2016. Source: Generalitat de Catalunya. Licence: Tots els drets reservats

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, ha publicat un recull d'experiències desenvolupades dins del programa Òmnia entre els anys 2011 i 2014. El títol forma part de la col·lecció "Eines" i està disponible de forma online.

El llibre recull fins una trentena d'experiències de diferents punts Òmnia de tot Catalunya i ha comptat amb la col·laboració de El Teb que ha contribuït en la redacció de les mateixes. En el pròleg del volum l'exconsellera, Neus Munté, destaca que "la creativitat, la innovació social, l’ús responsable de les TIC... formen part del bagatge d’aquests anys al programa Òmnia".

La Plataforma d'Educació Social de La Mina, el Retrat Digital de Tortosa o el projecte Diafragma de La Seu d'Urgell són alguns dels exemples de les experiències d'aprenentatge, comunitàries i d'ocupabilitat que trobareu a la publicació des d'una perspectiva tant tecnològica com de metodologia.

Com a conclusions del llibre, els autors destaquen l'ús de la tecnologia com un instrument de treball i no una finalitat en si mateixa, donat que la mateixa tecnologia s'utilitza per aconseguir objectius diferents. D'altra banda, també han volgut posar èmfasi en la flexibilitat del programa que durant els seus 15 anys d'existència ha sapigut adaptar-se a les noves necessitats, reptes i situacions de pobresa donant respostes cada cop més innovadores.

Attachments: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.