Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El termini per sol·licitar l'accés al viver d'empreses del telecentre del Solsonès finalitza el 7 d'abril

Posted on 25/03/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Resum Noticia:
El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, on s’ubica el telecentre del Solsonès, convoca el quart concurs per accedir al viver d'empreses.
 
Descripció:
L'objectiu de la convocatòria és potenciar la creació de nous projectes empresarials a la comarca.
 
El viver d’empreses del CTFC és un dels mitjans dels quals es serveix el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya per promocionar noves iniciatives empresarials: els dóna suport els primers mesos de funcionament i fermesa i seguretat en el seu procés de consolidació, fins que es considera que l’empresa està en condicions suficients d’autonomia per valer-se en el mercat.

Els projectes seleccionats al concurs gaudiran, durant divuit mesos, de la cessió d’un despatx en exclusivitat o a temps parcial amb mobiliari i l’equipament informàtic necessari per al seu desenvolupament.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 7 d'abril de 2008 a les 21:00 hores. Les persones interessades hauran de presentar al CTFC el model de sol·licitud, al qual s’haurà d’adjuntar el pla d’empresa del projecte. Els models de sol·licitud i el guió del pla d’empresa es podran demanar al telecentre del Solsonès o consultant l’apartat de novetats de la seva plana web.

Aquesta convocatòria es realitza amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya i del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio en el marc del Plan Avanza.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.