Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Teb participarà al Mobile World Congress amb tallers adreçats a infants

Posted on 21/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Mobile Explorer Clubs
Mobile Explorer Clubs. Source: MWC. Licence: Tots els drets reservats

El Teb, un dels més de 600 punts que forma part de la Xarxa Punt TIC, participarà com a entitat formadora en l'onzena edició del Mobile World Congress, el congrés de telefonia mòbil més important del món. Concretament l'entitat serà l'encarregada de dinamitzar tallers a l'espai infantil del MWC, el Mobile Explorers Club.
 

Mobile Explorers Club ofereix als nens l'oportunitat de participar en la tecnologia mòbil tot demostrant-los que és emocionant, educativa i divertida. El programa està dissenyat per fomentar la confiança i inspirar els nens a aprendre més sobre si mateixos i el món que els envolta, amb un enfocament en el mòbil i la tecnologia. El club, amb seu a la Fira de Montjuïc, es durà a terme des del dilluns 22 al dijous 25 de febrer i està adreçat a nens i nenes entre 8 i 15 anys. La proposta oferirà una varietat d'activitats per educar i entretenir els nens mentre els seus pares assisteixen a l'esdeveniment i s'ajusta a 3 eixos temàtics diferents:

  • Zona de programació d'aplicacions i jocs: incloeu disseny i desenvolupament d'aplicacions i jocs
  • Zona de robòtica i enginyeria: inclou disseny i construcció de robots i demostracions de Realitat Augmentada
  • Zona de disseny, arts i multimèdia: inclou disseny i desenvolupament d'impressió 3D, fotografia i producció de vídeo, disseny computacional

Cada taller permetrà als nens ser creatius i experimentar. Els professionals de El Teb seran els encarregats d'acompanyar als petits participants en el procés, tot mostrant breument als nens els materials i processos del taller i, posteriorment, fer una demostració. Després d'això, els nens seran capaços de provar cada activitat per si mateixos, amb l'objectiu de fomentar la seva creativitat i imaginació, alhora que l'adquisició de nous coneixements.

Els Mobile Explorer Clubs estan oberts als fills i filles de qualsevol persona que assisteixi al Mobile World Congress 2016 i també a aquells que tinguin acreditació platinum, gold, silver, premsa o staff pass. És necessari, però, realitzar inscripció prèvia ja que no s'acceptaran registres in situ. El cost per cada infant registrar és de 480 euros pel passi de 4 dies o de 240 euros pel passi de 2 dies (dilluns i dimarts o dimecres i dijous). El preu inclou assegurança, esmorzar, dinar, sopar i tot l'equipament i materials necessaris per a realitzar les activitats.

En aquest enllaç trobareu més informació i les horaris de les activitats.
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.