Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Teb busca joves interessats en robòtica i fabricació digital

Posted on 18/01/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logo de RavalFab
Logo de RavalFab, for El Teb. 2016. Licence: BY-SA

El proper mes de febrer el punt TIC de El Teb arrenca un nou projecte educatiu entorn a la programació, la robòtica i l’impressió 3D! RavalFab vol ser un espai adreçat a joves on aprendre les primeres passes entorn a la fabricació digital. La formació s’adreça a nois i noies de 16 a 21 anys del barri del Raval, a Barcelona, que vulguin experimentar i desenvolupar la seva creativitat a través de la creació de productes de modelatge digital.

T’imagines crear les peces del teu propi robot? Vols aprendre com es programa un robot des de zero per a que es mogui, parli o balli? A RavalFab podràs fer-ho! La formació tindrà lloc tots els dimarts de 16:00 a 18:00 hores a l'espai del punt TIC de l'Associació per a Joves Teb (carrer dels Salvador, 6). Les places són limitades a 15 alumnes i, malgrat la inscripció és gratuïta, és necessari que els i les participants es comprometin a assistir a totes les sessions. En cas contrari, perdran la seva plaça.

Però què aprendràs a RavalFab?

  • Programació – Automatització de processos a partir d’Scratch, Processing, … Fomentem el pensament computacional i l’abstracció.
  • Robòtica – Disseny, construcció i posada en marxa de robots. Fomentem la destresa manual mentre treballem conceptes d’electrònica bàsica.
  • Impressió 3D – Disseny, modelat i impressió en 3 dimensions. Fomentem el treball amb el raonament espacial i abstracte.
  • Internet de les coses – Electrònica, sensors i microcontroladors per connectar els nostres projectes al mon que l’envolta.

La fabricació digital et permetrà desenvolupar altres competències com la ressolució de problemes o el treball en equip. A més, és una excel·lent oportunitat per encaminar el teu futur laboral cap al camp de la tecnologia. Sabies que a Europa fan falta més de 800.000 treballadors en el sector TIC? I que el 94% dels professionals del sector TIC aconsegueixen feina?

RavalFab posarà a la teva disposició dues aules d’informàtica, kits d’iniciació a la robòtica i una impressora 3D per prototipatge i modelat.  Si esteu interessades en participar a RavalFab podeu trucar al 93.442.58.67.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested

Flyer seminaris Robotics
Post to 23/11/2020 | Event Date: 24/11/2020 to 01/12/2020
0
BDTalent 2020
Post to 16/11/2020 | Event Date: 03/12/2020 to 10/12/2020
0