Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cursos TIC als municipis de la Conca de Barberà

Posted on 19/01/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cursos TIC als municipis de la Conca de Barberà
Cursos TIC als municipis de la Conca de Barberà

Diversos municipis de la Conca de Barberà gaudiran de la realització de cursos a través del projecte Conc@TIC.

La setmana del 12 de gener van començar els primers cursos de noves tecnologies de l’any 2009. Aquests cursos s’organitzen des del projecte “Conc@TIC”, impulsat i promogut pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Organisme Autònom de Desenvolupament.

La novetat més destacada d’aquest any és que el projecte ha ampliat a dues el nombre d’aules mòbils disponibles. Aquestes aules mòbils es conformen d’ordinadors portàtils que es poden instal·lar en espais cedits pels ajuntaments o d’altres organitzacions de la comarca.

Qualsevol poble de la Conca de Barberà que estigui interessat en realitzar cursos i activitats en el marc de les noves tecnologies podrà gaudir de la realització d’aquests directament en el seu municipi, tan sols cal sol·licitar-ho al Consell Comarcal.

Actualment les dues aules mòbils es troben instal·lades a Rocafort de Queralt i a Vimbodí i Poblet, on s’estan realitzant els cursos d’Ofimàtica amb l’OpenOffice.org i d’Iniciació a la Informàtica, respectivament. L’acceptació d’aquests cursos ha estat molt alta, amb un gran nombre de persones inscrites, superant les expectatives previstes, totes elles amb molt d’interès per aprendre a utilitzar l’ordinador i poder gaudir de les noves tecnologies.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.