Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Barcelona estrena el seu domini propi amb la web participativa decicim.barcelona

Posted on 04/02/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Web Decidim.barcelona
Web Decidim.barcelona. 2016. Source: Decidim.barcelona. Licence: Tots els drets reservats

L'Ajuntament de Barcelona ha estrenat el nou domini .barcelona amb una web participativa que vol recollir propostes ciutadanes per l'elaboració del Programa d'Actuació Municipal (PAM) i dels Programes d'Actuació de Districte (PAD) abans de la seva aprovació definitiva.
 

Es tracta d'una plataforma pionera que recollirà tant les propostes aportades per la ciutadania de forma online com les que sorgeixen de les 300 trobades presencials que s'han previst per a les properes setmanes a la ciutat. La web, que ha tingut un cost de 58.000 euros, està dissenyada en codi obert amb l'objectiu que altres ciutats puguin aprofitar-la i utilitzar-la.

L'equip de govern ha manifestat que confien augmentar la participació en els processos del PAM i el PAD gràcies a la inclusió de mecanismes online. Decidim.barcelona permet navegar per les diferents propostes per temàtica i/o àrea territorial, obrir debats sobre les que ja s'han fet o donar suport a les ja existents. Per a fer-ho cal estar empadronat a la ciutat i registrar-se com a usuari.

Recordeu que des del 12 de gener està obert el registre del nou domini web .barcelona. Les sol·licituds del vostre nom es podran efectuar fins al 15 de març. Si la demanda és acceptada, desprès de fer l'avaluació corresponent, podreu començar a utilitzar el domini a partir del 21 de març.

La sol·licitud del domini està oberta a ciutadans individuals, establiments comercials, empreses i entitats o associacions que tinguin relació amb la ciutat de Barcelona. Els impulsors de la iniciativa consideren que la vinculació de les webs a la marca Barcelona pot afavorir la seva projecció externa i ajudar a una identificació més precisa de la seva audiència potencial. L'Ajuntament espera que en els propers 3 anys hi hagi al voltant de 20.000 dominis operatius.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.