Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

ASEME crearà una app per al networking entre dones empresàries

Posted on 19/05/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Apps. Font: Jason Howie (Flickr)
Apps. Font: Jason Howie (Flickr)

ASEME, Asociación Española de Mujeres Empresarias de Madrid, ha signat un acord amb Zoommarine, empresa pionera en tecnologia de desenvolupament d'apps amb llenguatge propi, per crear una aplicació especialment pensada per a dones empresàries.

L'acord contempla la creació d'una aplicació mòbil que estarà disponible per a entorns Android, Apple i Windows Phone, i que serà gratuïta per a les sòcies de ASEME i de pagament per a les entitats i organitzacions que vulguin interactuar amb les empresàries.

L'app, que estarà disponible en les properes setmanes, es podran tenir les fitxes de totes les empreses associades per a l'intercanvi comercial i la venda de productes o serveis entre elles. Inclou les ofertes, obsequis o temps de voluntariat i descomptes especials d'unes sòcies a altres. A més contempla un repositori d'organismes, organitzacions i marques que es dirigeixen a les empreses en les diferents etapes de la seva vida, tant en l'àmbit personal com professional.

La presidenta d'ASEME, Eva Serrano, assegura que amb aquesta app "responen a la major demanda de les seves associades, el poder connectar en qualsevol moment unes amb les altres per poder triar proveïdors, comprar productes o serveis a altres dones empresàries i afavorir el negoci d'intercanvi". A més, assenyala que "permetrà tenir les targetes de totes i poder fer cerques ràpides i selectives en el palmell de la mà ens va a ajudar molt a consolidar les empreses de les emprenedores i a fer créixer les que ja estan consolidades".