Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Campanya de setembre: Maker Party i Software Lliure

Posted on 31/07/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Acollirem una jornada Maker Party a Barcelona
Acollirem una jornada Maker Party a Barcelona

Al setembre, Punt TIC sumarà la seva campanya mensual a dos esdeveniments de caràcter internacional: la celebració el 20 de setembre del Dia de la Llibertat del Programari i la Maker Party de Mozilla. Reserveu-vos el dilluns 15 de setembre per a una jornada a Barcelona!

A la Xarxa Punt TIC creiem que la tecnologia és una eina poderosa en mans del smart citizen i treballem per l'apoderament de la ciutadania. En aquesta línia, durant el mes de setembre centrarem la nostra campanya en la difusió del software lliure. Ho farem amb una jornada i altres accions, com ara, una formació en línia.

La jornada s'emmarcarà en la Maker Party, campanya internacional que promou Mozilla amb l'objectiu d'aprendre i ensenyar la web. A través de milers d'esdeveniments arreu del món, la Maker Party uneix educadors/ores, organitzacions i usuaris d'Internet entusiastes de la cultura, la mecànica i la ciutadania de la web. Mozilla Webmaker posa a l'abast de tothom diferents eines gratuïtes per poder crear una plana web, aprendre llenguatge html i CSS o fusinar vídeo, àudio i imatges.

La Fundació Telecentre.org ha volgut donar suport a la iniciativa de Mozilla i anima totes les xarxes de telecentres d'arreu del món a acollir una Maker Party i difondre la campanya.

Així, la Xarxa Punt TIC portarà la Maker Party a Barcelona. La trobada tindrà lloc el dilluns 15 de setembre, de 10.00 a 13.00 hores, a la seu del Teb: Carrer dels Salvador 6 baixos, de Barcelona. Estava previst que se celebrés a la nova seu de l'SparkLab, però no ha pogut ser a causa d'unes obres que es faran al recinte.

La jornada comptarà amb una breu presentació sobre el Programari lliure i un taller pràctic amb l'eina Appmaker de Mozilla. També s'hi projectarà un vídeo sobre el procés de migració dels Punt TIC – Òmnia cap a Linux, que s'està portant a terme durant aquests mesos.

Per poder participar a la jornada cal realitzar la inscripció a través d'aquest formulari. Hi ha places limitades.