Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Així es treballa en una oficina compartida

Posted on 18/06/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Fotograma de l'entrevista el vídeo a Manuel Zea i Laura Martín de CoworkingSpain
Fotograma de l'entrevista el vídeo a Manuel Zea i Laura Martín de CoworkingSpain

Potencia tu PYME ha entrevistat a Manuel Zea i Laura Martín, de CoworkingSpain, que han explicat els avantatges que ofereix treballar en una oficina compartida a les persones emprenedores.

CoworkingSpain és una plataforma en línia d'espais de coworking, on es pot trobar informació sobre els espais i els/les coworkers que estiguin treballant en aquests centres. Els fundadors de la plataforma, Manuel Zea i Laura Martín, han explicat a Potencia tu PYME els beneficis que ofereix aquesta manera de treballar.

Laura Martín destaca que treballant a un espai de coworking s'aconsegueix reduir costos, ja que són compartits. Considera que treballar amb altres persones, sovint d'altres sectors, i compartir amb aquestes els moments de descans augmenta la motivació i ofereix noves idees i perspectives.

Per la seva banda, Manuel Zea, parlar de la importància de sortir de l'aïllament de casa teva i envoltar-te d'una xarxa professional, i afegeix que d'aquesta manera els teus serveis arriben a més persones.

Podeu veure l'entrevista en vídeo en aquest enllaç.