Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Així va ser la Coworking Spain Conference (vídeo)

Posted on 25/06/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge de la Coworking Spain Conference
Imatge de la Coworking Spain Conference

Més de 200 persones es van aplegar fa unes setmanes a la Coworking Spain Conference, celebrada a Barcelona a finals de maig. La trobada va servir per analitzar el moment actual d'un model de treball que es consolida cada cop més al territori.

Es tracta de la segona edició d'una conferència que va aplegar tant a persones que ja són gestors d'espais en l'actualitat com a aquells que volen ser-ho i volen conèixer el negoci de primera mà. Moltes ponències i intercanvi d'experiències sobre el model econòmic de gestió, la innovació o la col·laboració entre l'àmbit públic i privat van centrar el debat durant dos dies.

Precisament, en aquest darrer punt, la Xarxa Punt TIC es va presentar com un model de col·laboració en la difusió del coworking. El cap de servei de la Societat del Coneixement, Ricard Faura, va participar en una de les ponències de la Coworking Spain Conference.

 

 

La conferència va tenir lloc en dos espais diferents. Divendres 24 de maig va transcòrrer a Valkiria Hub Space i dissabte al Mob, Makers of Barcelona. El primer és un projecte que tot just arrenca com a acceleradora d'empreses a la zona del 22@; mentre que el segon és un dels centres de coworking més consolidats a la ciutat.