Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dissabte coneixerem els guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011

Posted on 28/09/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip dels Premis Blocs Catalunya
Logotip dels Premis Blocs Catalunya

La Seu d'Urgell acollirà aquest cap de setmana l'acte de lliurament de premis i d'altres activitats que s'organitzen al voltant dels Premis Blocs Catalunya 2011. Els blocs guanyadors es donaran a conèixer durant la gala de lliurament de premis, que començarà dissabte 1 d'octubre a les 20:00 hores

Després d'una votació popular per Internet, fa un parell de setmanes es van donar a conèixer els finalistes de les diferents categories dels Premis Blocs Catalunya. Ara la decisió està en mans del jurat. Podeu consultar la llista de finalistes, on segur que trobareu alguns noms coneguts!

Les activitats començaran divendres 30 de setembre al vespre, amb una cata de maridatges de productes autòctons de La Seu d’Urgell. L'assistència és lliure, però cal confirmació.

Dissabte 1 d'octubre a les 18:00 hores se celebrarà la taula rodona “Emprendre: del Pirineu al Món”. Tindrà lloc a la Sala de Cultura Sant Domènec, on un cop s'acabi la conferència tindrà lloc la gala de lliurament de premis.

Per poder assistir a la gala cal registrar-se a la plana web stic.cat i confirmar l'assistència. També hi ha l'opció d'acudir al sopar que se celebrarà després.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.