Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Xarxanet.org ofereix planes web 2.0 a les entitats catalanes

Posted on 15/01/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip de xarxanet.org
Logotip de xarxanet.org

Xarxanet.org ofereix a les entitats sense afany de lucre catalanes la possibilitat de crear-se una plana web 2.0 de forma fàcil i autònoma, amb formació presencial i en línia i amb el suport d'un equip multidisciplinari.

Tant les entitats que encara no tinguin plana web com aquelles que en tenen una d'antiga i estàtica podran beneficiar-se d'aquest servei de xarxanet.org.

Ara per ara, algunes entitats que amb el suport de xarxanet.org s'havien creat fa anys una plana estàtica ja han començat a transformar-la en web dinàmica. D'altres estan a punt d'iniciar aquest procés, ja que, estan convidades a un taller de web 2.0 que tindrà lloc el divendres 5 de febrer, de 17:00 a 19:00 hores, a la Casa del Mar. En aquest taller intercanviaran les seves expectatives i donaran els primers passos cap a la web 2.0.

Durant els últims anys més de 60 entitats han creat la seva plana web amb l'ajut de xarxanet.org. Ara, durant el 2010, transformaran aquestes planes estàtiques en blocs dinàmics, que milloraran qualitativament la comunicació de l'entitat amb la seva base social i amb altres entitats i fomentaran la participació.

El procés de transformació es realitzarà en col·laboració amb servei de xarxanet Entitats i web 2.0. Les entitats rebran assessorament tecnològic i formació, tant presencial com en línia. A més, tindran en tot moment el suport d'un equip multidisciplinari.

Cal que les entitats que vulguin participar al taller del proper 5 de febrer confirmin la seva assistència posant-se en contacte amb Entitats i web 2.0 a través del correu electrònic dospuntzero[arrova]xarxanet[punt]org o bé per telèfon trucant al 902 102 917.

Més informació: Taller de web 2.0 per a entitats, el 5 de febrer a Barcelona