Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundació Telecentre.org coneix la Xarxa Punt TIC - Òmnia

Posted on 02/04/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Trobada_Mundial_de_Telecentre.org
Trobada_Mundial_de_Telecentre.org

La Fundació internacional Telecentre.org ha mantingut una reunió amb dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC - Òmnia prèvia a la trobada mundial de telecentres celebrada a Sant Boi de Llobregat.

La seu de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació va ser el lloc d'intercanvi d'experiències entre els delegats de la Fundació Telecentre.org i els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC - Òmnia. Tots van prendre bona nota dels models de bones pràctiques presentats pels Punt TIC de Ribes de Freser "Televall, el telecentre del Solsonès, el Punt TIC Santa Bàrbara "Infocentre", el projecte municipal Sant Feliu On Line, el Punt Òmnia Presons i el Punt Òmnia Teb.

Precisament, aquest darrer, vinculat a l'Associació per a Joves Teb, va ser visitat pel director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, i la directora d'operacions de la fundació internacional, Tess Camba, per tal de conèixer de primera mà les propostes que aquesta entitat ofereix al barri del Raval.

Una agenda molt apretada de visites i reunions prèvia a la Trobada Mundial de Telecentres. Els representants de la Fundació Telecentre.org, també van conèixer la proposta que presenta la ciutat de Barcelona com a capital mundial del mòbil coincidint amb la celebració del Mobile World Congress.

A continuació podeu veure un resum en imatges en el següent reportatge:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.