Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs de Vídeo: eSkills for Jobs 2015

Posted on 07/09/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Concurs de Vídeo: eSkills for Jobs 2015
Concurs de Vídeo: eSkills for Jobs 2015

eSkills for Jobs organitza un concurs de vídeo, en el context de la campaña Europea que fomenta las competències digitals per a la millora de l'ocupabilitat. Una magnífica oportunitat per destacar i premiar les persones amb un alt nivell de competències digitals i alfabetització a nivell europeu.

El concurs se centra en la identificació d'iniciatives concretes que hagin tingut èxit i que hagin estat possible gràcies a l'ús de les TIC i el domini de les competències digitals.

L'objectiu és arribar a totes les persones amb talent (16 anys i més): joves motivats, líders empresarials, polítics, professionals de les TIC, educadors, membres d'ONG, persones en situació d'atur, etc.

El concurs de vídeos eSkills està obert a tots els ciutadans europeus. S'estableixen tres categories:

Els vídeos, que han de dirigir-se a un pùblic generalista, no podran superar un minut i trenta segons (1'30'') i es podran presentar en qualsevol idioma, sempre que estiguin subtitulats a l'anglès. Cada participant podrà enviar un video per categoria.

Un guanyador i un finalista seran seleccionats per cada categoria i seran convidats a assistir a la cerimònia de premis el 14 i 15 de desembre, durant la conferència de Competències Digitals organitzada sota els auspicis de la Presidència del Consell Europeu de Luxemburg. El vol i l'allotjament seran coberts per les competències digitals per Campanya Jobs.

Més informació al web de la campanya.