Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Busques finançament públic per a la teva nova empresa?

Posted on 10/09/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
la Salle Technova: jornada informativa
la Salle Technova: jornada informativa

Destinada a les persones que tot just estan començant un projecte i necessiten finançament públic o privat, la Salle Technova realitza una jornada informativa.

Estàs engegant un projecte o ja l’estàs duent a terme i necessites finançament públic? T’interessa tramitar finançament públic per donar prestigi al teu projecte i en un futur poder buscar inversió privada?

Si vols conèixer les diferents vies d’obtenir finançament públic, t’animem a que el pròxim dia 8 d’octubre vinguis a la jornada informativa Busques Finançament que estem organitzant des de la Salle Technova.

Al llarg de la jornada responsables dels diferents organismes públics que proporcionen finançament explicaran les diferents línies d’inversió que ofereixen. Posteriorment hi haurà una taula rodona sobre el finançament privat i el capital risc.

A més, aquelles persones que hi estiguin interessades i ja tinguin empresa constituïda podran mantenir una reunió amb el responsable de CDTI.

Podeu consultar tota la informació sobre la jornada a aquest enllaç. La jornada és gratuïta i només cal formalitzar la inscripció.

Etiquetes: