Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els cursos d'informàtica del CIC Gelida omplen el Punt TIC

Publicat el 10/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
CIC Gelida
CIC Gelida

S'han tancat les matricules de tots els cursets oferts amb cues d'espera per a la propera edició que serà aproximadament els mesos d'abril o maig. Un total de 74 alumnes omplen les aules setmanalment distribuïts en els set cursets que ja s'han inaugurat i que es prolongaran fins a mitjans d'abril.

D'aquests 74 alumnes una vintena són persones grans que s’han organitzat en dos grups segons el nivell. Una quarantena d’alumnes són persones en atur que busquen actualitzar els seus coneixements per guanyar competitivitat a l’hora de trobar noves feines en el món laboral, així es reparteixen dins dels diferents nivells proposats per aquest trimestre, des d’iniciació a la informàtica fins el curs de pàgines web que aquest cop ha tingut un èxit sorprenent. També s'imparteixen els cursos clàssics d’ofimàtica on es veu l'ús correcte del processador de textos de Word.

Aquest ajut de l’Ajuntament de Gelida, a través de la Regidoria de Noves Tecnologies, suposa una nova aportació a la situació de crisi contra la qual s’està lluitant.

Etiquetes: