Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El viver d'empreses de l'Alt Urgell començar a créixer

Publicat el 30/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Creativa. Emprenedores de l'Alt Urgell
Creativa. Emprenedores de l'Alt Urgell

El viver d’empreses de l’Alt Urgell, ubicat a les dependències del Punt TIC, comença a prendre forma.

Actualment ja són dues les empreses locals que en formen part: Aubèrria i Creativa. Aubèrria es dedica a serveis relacionats amb la natura i el patrimoni, mentre que Creativa és un estudi de disseny i comunicació. Cadascuna d’aquestes societats disposa, al viver, d’un despatx propi amb connexió d’Internet de banda ampla i pot fer ús dels diversos serveis que ofereix el Telecentre.

El viver d’empreses s’ha posat en marxa mitjançant un conveni entre el Consell Comarcal, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILLEIDA), un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida per donar suport a les idees empresarials innovadores. Actualment disposa de centres a Lleida, les Borges Blanques i la Seu.

En total són set els despatxos de què disposa el viver d’empreses de l’Alt Urgell, de manera que en resten cinc de lliures. L’objectiu dels responsables de la iniciativa és que d’altres emprenedors/ores que tenen en projecte posar en marxa una nova activitat econòmica coneguin l’existència del Viver, així com les eines que posa a la seva disposició per tal d’endegar-la amb les màximes garanties d’èxit.