Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Edició especial de 5Talks a Barcelona

16/04/2015
de 19:30 a 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
5Talks
5Talks

“Ningú diu que sigui fàcil canviar el món, però per aconseguir construir una muntanya gran es necessiten molts grans de sorra”.

“Ningú diu que sigui fàcil canviar el món, però per aconseguir construir una muntanya gran es necessiten molts grans de sorra”. Així explica el seu esperit 5Talks, una organització que s'encarrega de donar visibilitat a les persones que volen millorar el món amb les seves iniciatives.

5Talks és una associació privada, independent i sense ànim de lucre, que es configura com a plataforma ciutadana de pensament i acció, formada per persones i empreses interessades en la tecnologia, les telecomunicacions, el talent, la transformació i innovació, i les tendències. La missió de 5Talks és millorar el món creant un espai per a xerrades, debat i networking, per atreure i desenvolupar talent i tecnologies que promouen i inspiren el canvi. Així, cada cinc mesos organitza les trobades 5Talks, que donen cabuda a cinc ponents.

Dijous 16 d'abril tindrà lloc a Barcelona una edició especial 5Talks. Serà a les 19.30 hores, al Mobile World Centre. Podeu realitzar la inscripció en aquest enllaç.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 16 abril, 2015 - 19:30 a 21:00
Lloc:
Mobile World Centre
Carrer de Fontanella 2 Barcelona