Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Compartir Mola, un documental gravat de forma col·laborativa

Publicat el 10/12/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Portada de Compartir Mola
Portada de Compartir Mola

El 4 de desembre s'ha estrenat als cinemes Princesa el documenta “Compartir Mola (la revolución colaborativa)”. Aquell mateix dia es va emetre també a 50 espais de coworking de l'estat.

"Aquest és el primer documental col·laboratiu realitzat amb el material audiovisual proporcionat pels seus protagonistes". Amb aquestes paraules comença Compartir Mola, iniciativa de Tutellus.  Es tracta d'un film on no hi ha director, sinó "connectors", i que mostra el costat més personal, divertit i social del consum col·laboratiu i de les iniciatives i plataformes que l'impulsen.

El documental recull, en una mica més de 30 minuts, les veus de diferents persones que participen en el moviment del consum col·laboratiu. Entre altres, hi participen representats de dos espais de coworking i de la plataforma Coworking Spain.

El film està compartit a Internet i el pot veure tothom que vulgui. A la plana web de Tutellus també es poden trobar totes les entrevistes per separat que han conformat el documental. Per poder-les visualitzar cal inscriure's al curs sobre consum col·laboratiu de Tutellus.

Aquí teniu el tràiler del documental: