Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dinamizanet, finalista dels premis "Buscando el norte digital"

Publicat el 16/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Dinamizanet
Dinamizanet

Dinamizanet, xarxa social creada per i per a dinamitzadors/ores, és finalista dels segons premis "Buscando el norte digital", que pretenen reconèixer la qualitat del treball i l'esforç de les organitzacions que promouen Internet com a mitjà de transmissió de coneixements, a Castella Leon.

Dinamizanet està pensada per facilitar i afavorir la transmissió de coneixements i l'intercanvi d'experiències entre dinamitzadors/ores de diferents comunitats autònomes i països. Tal com indica el mateix nom, Dinamizanet 2.0, aquesta plataforma es basa en la filosofia de la web 2.0: vol aprofitar l'anomenada intel·ligència col·lectiva, constituint un sistema que es veurà enfortit en funció de l'aportació de cada membre. El portal, promou el treball en equip com una forma d'activitat col·lectiva que comprèn la interacció, la interdependència, la coordinació i la cooperació dels membres, orientada cap a la consecució d'objectius. És doncs, un punt de trobada de persones amb interessos comuns. Un espai virtual en el qual es pot compartir, intercanviar i completar la informació de qualitat, a la vegada que treballar en projectes comuns i processos de millora.

 A la plana web dels premis "Buscando el norte digital" podeu conèixer els quatre finalistes i, si us hi inscribiu, votar-los.