Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Diagnòstic del treball amb persones amb diversitat funcional

Publicat el 17/05/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Autor: Everaldo Coelho. http://www.gnu.org/licenses/lgpl.html
Autor: Everaldo Coelho. http://www.gnu.org/licenses/lgpl.html

Per tal de poder aconseguir, augmentar o millorar la participació als Punt TIC de persones amb discapacitats, l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC demana la col·laboració dels dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa per contestar una enquesta. A partir de les respostes es realitzarà un diagnòstic que servirà de punt de partida a la prova pilot de préstec d'aparells adaptats de l'STSI.

Aquest diagnòstic partiria d'una enquesta a persones dinamitzadores i/o responsables dels Punt TIC, i serviria per veure quins són els punts més interessats per rebre la dotació d'aparells adaptats que ofereix la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) als punts de la xarxa a través d'una prova pilot de préstec.

Amb aquest sondeig es pretén determinar quin és el nivell de coneixement dels dinamitzadors/ores de la xarxa sobre les persones usuàries amb discapacitats i les diferents adaptacions existents per a l'ús dels equipament normals per part d'aquest col·lectiu.

Els dinamitzadors i dinamitzadores que vulgueu col·laborar podeu accedir a l'enquesta Nivell de coneixement sobre usuaris i adaptacions per a usuaris discapacitats i respondre-la en línia. En uns pocs minuts es pot realitzar l'enquesta i d'aqueta manera ajudar en la promoció de l'accés a les TIC de tota la ciutadania.