Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nous cursos d'informàtica al Punt TIC del CIC de Gelida

Publicat el 10/01/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Participants del CIC de Gelida
Participants del CIC de Gelida

Arribat el nou any al Punt TIC del Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) de Gelida es posen les piles per passar l’hivern obrint una nova convocatòria de cursos pel primer trimestre de 2012. L’oferta és diversa: Cursos d’Iniciació a la Informàtica, Cursos de nivell 1 de Word, Cursos de nivell 1 de Recerca de feina per Internet, Cursos d’iniciació a la creació de pàgines web amb Dreamweaver.

Ah! I no te’ls perdis!! Els cursos especialitzats per la Gent Gran, distribuïts en tres nivells (elemental, mig i alt), són tota una cita setmanal on a més d’aprendre ens s'ho passen d'allò més bé.

Tots els cursos són de freqüència setmanal i tenen una durada de 15 hores, a excepció dels de la Gent Gran que van començar a primers d’octubre i es perllongaran fins al mes de juny. Ara després de les vacances de Nadal tornen a prendre el fil!

Els cursos d’informàtica tenen ja obert el seu període d’inscripció fins al 27 de gener de 2012. Les classes començaran el 31 de gener i seguiran els seus calendaris particulars. La data límit de matrícula és el 27 de gener, no s’admeten alumnes després d’aquesta data.

Gràcies al patrocini de l'Ajuntament de Gelida, els cursos del CIC són gratuïts per a la població en atur, prèvia presentació d’una còpia del DARDO, i també són gratuïts per la Gent Gran, prèvia presentació del carnet del Casal de la Gent Gran.

Els cursos d’informàtica del CIC no te’ls perdis! Són una eina imprescindible per estar al dia! Si t’interessen cursos que no s’ofereixen escriu-nos a cic.gelida@diba.cat, tindrem en compte les teves propostes per la preparació de la nova campanya. Si no acosta't al CIC qualsevol tarda, en horari de 16:00 a 20:00h i deixa’ns la teva opinió en les nostres butlletes d’informació dels cursos d’informàtica. Estem a la teva disposició!