Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cursos formatius al Punt TIC de Santa Bàrbara

Publicat el 04/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Una classe a l'Infocentre
Una classe a l'Infocentre

Com ja es ve fent durant els últims anys, el mes de setembre el Punt TIC Santa Bàrbara inicia les seves activitats formatives. De l’1 al 15 de setembre està obert el període d’inscripció a tots els cursos.

L'Infocentre ofereix cursos de formació i alfabetització digital, sent un dels objectius principals del nostre punt oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC. És per això que al llarg de l’any organitzem cursos de formació i cursos d’iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Alguns dels cursos programats per aquests mesos són:

  • Cursos de la TINETaula. La TINETaula és una activitat formativa organitzada per l’Àrea de Coneixement i Qualitat de  la Diputació de Tarragona. L'objectiu principal és facilitar als ciutadans dels municipis de la demarcació de Tarragona la formació imprescindible per poder treure profit de la Societat de la Informació, apropar-los a Internet i a les noves tecnologies, així com facilitar la difusió i el coneixement de les bones pràctiques a Internet.
  • També s’iniciaran les activitats formatives de tot l’any, la formació continua per a dones, les activitats extraescolars, els cursos per les associacions de dones planeres i  AFAMMER.

Tots els alumnes i usuaris que vulguin més informació poden adreçar-se de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores al Punt TIC Santa Bàrbara, C/ Mare de Déu de Montserrat, 28. També poden trucar al 977 71 77 32 o enviar un correu electrònic a l’adreça infocentre[arrova]santabarbara.cat.