Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cursos d’informàtica d’hivern, a Gelida

Publicat el 17/12/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Llistat dels cursos que oferirà el Punt TIC de Gelida
Llistat dels cursos que oferirà el Punt TIC de Gelida

Un cop finalitzats els cursos del darrer trimestre del 2010 amb una vuitantena d’alumnes, la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Gelida organitza una nova edició dels cursos d’informàtica que s’iniciaràn la setmana del 17 de gener de 2011 fins a finals del mes de març proper.

Aquests cursos es fan en el Punt TIC conegut com la sala Gelid@ del CIC, que és un espai amb 8 ordinadors connectats a Internet que de 4 a 8 del vespre es converteixen en un espai d’accés públic a la informàtica i a Internet.

Els cursos que s’ofereixen, en horari de matí tots els dies de la setmana –inclosos els dissabtes- són: Iniciació a la informàtica, curs de Microsoft Word, curs de Dreamwaver per fer una pàgina web, Recerca de feina per Internet. O nous cursos com: Com el de fer un currículum?, Aprendre a fer una carta de presentació o Aprendre a fer ús amb seguretat dels “pendrives”.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és el pacte entre la Regidoria de Noves Tecnologies i el SOIL de la població que remetrà alumnes directament als cursos per motivar les persones en atur i ajudar-los en la seva formació cara a cercar noves feines.

Així mateix es dóna continuitat als cursos de la Regidoria de Gent Gran que en aquest moment compta amb tres grups de diferents nivells d’informàtica i un grup de 36 usuaris d’aquest grup de població.