Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Disponible el vídeo de la formació sobre Openshopen i Billage

Publicat el 08/06/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Participants de la formació de formadors
Participants de la formació de formadors

Els dinamitzadors/ores que es van perdre la formació en eines per a emprenedors i autònoms que vam oferir el passat 28 de maig, ara tenen disponible la formació sencera al nostre canal de Youtube.

Va ser una sessió molt pràctica per aprendre a fer servir dues eines adreçades a autònoms, emprenedors i micropimes: Openshopen i Billage. La idea és que els Punt TIC que treballen amb aquest públic pugin apropar aquestes eines als seus usuaris/àries i oferir-los alguns avantatges.

El taller es va retransmetre en streaming i el material ha quedat disponible per a totes aquelles persones que hi vulguin fer un cop d'ull.

Taller Openshopen:

Taller Billage:

Els dinamitzadors/ores que van participar a la formació, que va tenir lloc a la seu de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació el passat 28 de maig, van  crear una botiga online amb Openshopen. El taller sobre Billage va ser una mostra de possibilitats de l'eina, que ofereix una gestió global de diferents elements del negoci. Billage treballar amb altres partners que ofereixen eines per complementar el negoci, com gestoria online o el propi OpenShopen.

Us compartim les presentacions que van fer servir els formadors/ores del taller:

 

 

Per acabar, aquí teniu algunes imatges de com va anar la formació: