Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Quina activitat organitzeu per al Dia d'Internet?

Publicat el 11/05/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
17 de maig Dia Mundial d'Internet
17 de maig Dia Mundial d'Internet

Aquest diumenge 17 de maig serà el Dia Mundial d'Internet. Si en el marc d'aquesta diada realitzeu alguna acció o activitat al vostre Punt TIC ho volem saber!

La Comunidad Redes de Telecentros fa una crida a tots els telecentres estatals per tal que expliquin quines activitats realitzaran en el marc del Dia Mundial d'Internet. Faran un recull de tot allò que s'organitzi i en faran difusió.

Si al vostre Punt TIC feu alguna acció i voleu constar en aquest recopilatori us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres, l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC, i els hi farem arribar. Ens podeu escriure a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat o contactar-nos a través de Twitter, Facebook o LinkedIn.

Si no teniu res pensat, us suggerim animar els i les participants del vostre punt a participar al Concurs de fotografía mòbil #diadeinternet "La tecnología en mi vida cotidiana" que organitza l'Asociación de Usuarios de Internet. L'objectiu és promoure la fotografia mòbil com a vehicle per a l'expressió artística per captar la influència de la tecnologia que ens envolta. S'hi pot participar fins al 17 de maig.