Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Conferència d'Ismael Peña a la Jornada de Dinamització 2009

Publicat el 13/01/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Ismael Peña
Ismael Peña

El passat 26 de novembre es va celebrar al Citilab de Cornellà la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2009. Avui, comencen una sèrie de vídeo-reportatges que resumeixen les conferències i intervencions més interessants de la jornada.

La conferència que va inaugurar la Jornada de 2009 va anar a càrrec d'Ismael Peña, professor de polítiques públiques per al desenvolupament (UOC), expert en dret i ciència política i tècnic en societat del coneixement. La xerrada va girar entorn la importància de dotar d'utilitat els coneixements que es transmeten des dels punts i sobretot de reforçar competències, la xarxa i la inclusió. Tot això partint de la revolució que han suposat les noves tecnologies en mons com el de la política, els mitjans de comunicació o l'educació. A partir d'això, l'Ismael va donar pas als grups de treball on es van treballar els conceptes que marcaran d'alguna manera la realitat i els reptes de futur als punts en els propers anysr: Xarxa, Voluntariat, Accessibilitat, Ocupabilitat i ACTIC. A continuació podeu veure un resum en vídeo de la seva intervenció.

 

 

Durant les properes setmanes, publicarem més vídeos amb les xerrades que es van produir en el context de la Jornada de Dinamització Social.