Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sabeu què és l'aprenentatge en xarxa? Corey Wittig ens ho explica!

Publicat el 13/04/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Corey Wittig. Font: http://remakelearning.org/person/wittig-corey
Corey Wittig. Font: http://remakelearning.org/person/wittig-corey

L'especialista en aprenentatge digital i cap del programa The Labs de la Biblioteca Carnegie de Pittsburgh, Corey Wittig, oferirà demà, dimarts 14 d'abril, una conferència a l'Ateneu de Fabricació Digital de Les Corts. Encara queden places disponibles!

Els/les joves aprenen millor quan els seus interessos connecten amb situacions de la vida real. Aquesta és la base de la metodologia coneguda com a "Connected Learning" (aprenentatge en xarxa).

Corey Wittig és el responsable del disseny i la implementació de la xarxa de laboratoris d’aprenentatge digital per a joves de la biblioteca pública de Pittsburgh, que apliquen aquesta metodologia. La Xarxa d'Ateneus de Fabricació de Barcelona i el Consolat General dels Estats Units a Barcelona l'han convidat a donar-la a conèixer a Catalunya. Serà dimarts 14 d'abril, a les 17.30 hores, a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts (78 Carrer de Novell. Barcelona). L'assistència és gratuïta, però cal reservar plaça a través d'aquest enllaç. La conferència serà en anglès.

Programa The LabsL’aspecte més innovador i únic dels "learning labs" és que permeten als joves experimentar i crear amb tota mena d’equipaments digitals d’última generació amb el valor afegit de comptar amb l’ajuda i orientació d’una extensa xarxa de mentors/ores. Aquest mentors són artistes, experts en l’àmbit tecnològic de la ciutat, professionals o personal de la biblioteca que col·laboren de manera voluntària.

L’objectiu del projecte és donar als joves accés fàcil i directe a noves experiències d’aprenentatge i creació, mentors/ores de qualitat i acostar-los als recursos disponibles en el seu entorn més immediat per tal de fomentar el seu desenvolupament professional i la seva creativitat i vocació científica. Es tracta sempre de programes d’educació informal fora d’horari escolar i amb una important vessant tecnològica.