Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Coneix el programa Fit4Jobs en un vídeo!

Publicat el 25/05/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Dinàmica grupal en el procés de selecció del projecte Fit4jobs
Dinàmica grupal en el procés de selecció del projecte Fit4jobs

El programa d'impuls a l'ocupació dels joves en el sector tecnològic, Fit4Jobs, enfronta en els propers dies la seva segona fase. Ara per ara, alguns candidats ja han estat seleccionats i al mes de juny iniciaran la formació en programació i competències transversals.

Fit4Jobs aposta per reorientar la carrera dels i les joves cap a itineraris tecnològics, desprès de detectar que existeix una demanda no coberta de professionals en aquest sector. De fet, el programa contempla la incorporació al mercat laboral de més d'una vintena dels participants, que passaran a format part de la plantilla d'Everis, consultora tecnològica amb presència internacional.

Desprès de la primera sessió informativa, els candidats a participar al programa han passat per una dinàmica grupal i una entrevista personal. Els responsables de recursos humans d'Everis han determinat a través d'aquest procés, quins dels interessats complien amb el perfil demandat. En el següent vídeo, podeu veure un resum del procés i conéixer més detalls sobre Fit4Jobs.

 

 

Què és Fit4jobs?
 

Fit4jobs ve a donar resposta a l'objectiu principal de la Grand Coalition for digital jobs de capacitar a joves de la Unió Europea per facilitar la seva inserció al mercat laboral. L'objectiu és transferir el model de "formació per a l'ocupació" que es porta desenvolupant a Irlanda amb gran èxit des de fa 12 anys.

Per això, la iniciativa irlandesa FIT (Fast Track to IT) lidera un consorci d'entitats de Grècia, Espanya, Portugal, Letònia i Lituània amb el suport en la coordinació de l'associació Telecentre-Europe perquè cada país participant engegui un pilot de "formació per a l'ocupació".

El projecte inclou les següents tasques i objectius principals:

  • Identificar i seleccionar candidats.
  • Col·laborar amb empreses per especificar els plans d'estudi.
  • Oferir formació en tecnologies i habilitats socials segons les necessitats de l'empresa.
  • Facilitar una experiència laboral d'1 o 2 setmanes a l'alumnat del curs.
  • Inserir a joves al mercat laboral.