Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El concurs Educlips promou la producció audiovisual a les universitats

Publicat el 19/11/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Educlips
Educlips

Si ets universitari i tens un vídeo que parli d'educació encara ets a temps de participar al concurs Educlips, ja que acaba d'ampliar el temini fins al 27 de novembre.

El Concurs Educlips busca promoure la producció audiovisual entre els universitaris i universitàries. Els/les estudiants hi poden participar enviant vídeos de cinc minuts de durada sobre un tema relacionat amb l'educació i que pugui ser utilitzat per un/a docent com a recurs didàctic a la seva aula.

Aquest projecte de recerca internacional té per objectiu el desenvolupament de l'alfabetització audiovisual i sorgeix de diferents projectes que busquen "implementar a la ciutadania andalusa el concepte de 'competència audiovisual' (audiovisual skills), diagnosticant rigorosament els seus punts de partida, detectant les seves necessitats i mancances i establint un ampli programa avaluatiu que derivi en propostes formatives ciutadanes, centrat en els espais d'oci i temps lliure i en els entorns mediàtics de la llar, a través dels mitjans de comunicació i de manera especial a la televisió".

Et pot interessat també

XIII Jornades de programació i robòtica educatives
Publicat el 12/04/2021 | Data de l'esdeveniment: 29/05/2021
0
ROBOCAT 2019
Publicat el 06/04/2021
0
Imatge de l'exposició "Mart: El mirall vermell" al CCCB
Publicat el 01/03/2021 | Data de l'esdeveniment: 25/02/2021 a 11/07/2021
0