Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs de fotografies d'estiu de puntCAT

Publicat el 28/07/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Noi fent fotos. Imatges extreta de Fotobloc
Noi fent fotos. Imatges extreta de Fotobloc

La Fundació puntCAT aquest estiu torna a llançar el concurs de fotografies Fotobloc. Per participar-hi cal enviar imatges on es vegi una plana web amb domini .cat. Les tres millors fotografies tindran premi!

Els dominis .cat volen estar presents als àlbums d'aquestes vacances. Per concursar a Fotobloc només cal enviar una o més fotos on es vegi clarament qualsevol domini .cat que tingui una web activa i amb contingut. No cal ser la persona titular del domini.

Les fotografies presentades es publicaran al Fotobloc, i a més cada dia publicaran una al Facebook i Twitter de puntCAT, i aleatòriament s'aniran publicant indefinidament al giny que mostra les fotos del Fotobloc.

Es pot participar fins al 30 de setembre i a partir de l'1 d'octubre, i durant una setmana, es farà l'avaluació de les imatges: d'una banda, mitjançant votació popular i amb un jurat professional, d'una altra banda. Els premis són tres càmeres de fotos digitals compactes per a les tres millors imatges (dues triades pel jurat i una pel públic), a més d'importants descomptes per a registrar o renovar dominis .cat.