Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Comença l'etapa virtual de la formació ENDE

Publicat el 15/11/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Participants de la formació ENDE a l'Associació per a joves TEB
Participants de la formació ENDE a l'Associació per a joves TEB

Dissabte, 13 de novembre, més de 150 representants d'entitats de dones van participar a la sessió presencial de la formació del programa ENDE, que va tenir lloc a diferents seus. Van conèixer millor el projecte i van començar a participar i interactuar a la plataforma virtual de la formació. Ara, continuaran el curs a través de l'aula virtual.

Durant les properes setmanes les participants del curs ENDE aprendran a crear-se un bloc i a fer servir diferents eines del web 2.0, amb l'objectiu de transmetre aquests coneixements a les companyes de la seva entitat i augmentar així la presència i la participació de les associacions de dones a Internet.

Les trobades presencials del dissabte van tenir lloc a diferents Punt TIC del territori català. Els dinamitzadors i dinamitzadores van guiar les participants en els primers passos a la plataforma d'aprenentatge Moodle. El suport dels dinamitzadors i dinamitzadores de la nostra xarxa serà també molt important durant la formació virtual, ja que, algunes de les participants seguiran la formació des dels punts.

El programa ENDE està impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i l'Institut Català de les Dones (ICD) i pretén fomentar la participació activa d'aquestes entitats en espais virtuals i crear xarxa associativa.

Trobareu més informació al bloc de la formació del programa ENDE.